Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Samen zijn we sterk….

Vergulde vos artikelbanner
Brasserie VIS artikelbanner

header verslaggevers gezochtOnze redactie is druk bezig (geweest) om alles in gereedheid te brengen voor een nieuw seizoen. Dat doen we met een groep zeer enthousiaste medewerkers. Wij kunnen het echter niet helemaal alleen en zijn zeker ook gebaat bij support vanuit de clubs. Fotomateriaal, nuttige tips, items die clubs, welke aan deze website deelnemen,  graag gedeeld zien worden en meer relevant voetbalnieuws uit de regio en dan specifiek vanuit de eerste tot en met de vierde klasse.

 

Rabobank artikelbanner
Knijnenburg artikelbanner
Geco artikelbanner
Brasserie buitenhuis

Links en rechts horen we wel eens dat er voetballiefhebbers zijn die ook best af en toe of juist regelmatig iets zouden willen doen om onze redactie te helpen. Dat zijn mensen die betrokken zijn bij een club, maar ook van daarbuiten. Welnu, enthousiasme en steun juichen wij toe. Er is veel werk en met wat extra handen zijn wij altijd blij. Dus ben je enthousiast, volg je het regionale voetbal en zit het taalkundig wel snor…benader ons dan gerust via het email adres van de redactie: redactie (@) leidenamateurvoetbal.nl. Mocht je wat anders willen doen (cijfertjes bijvoorbeeld) dan ben je ook van harte welkom!

Brasserie meelfabriek
Slingerland artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten