Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Samenwerkingsverband UVS en Jeugdvoetbalopleiding

Mooi artikelbanner
Drankenhandelleiden artikelbanner

Bericht van UVS- Met ingang van het nieuwe seizoen zal de onderbouw bij UVS professionele ondersteuning krijgen om de E-en Pupillen optimaal te scholen, zodat de doorstroming naar de oudere jeugdteams gestroomlijnder kan plaatsvinden. UVS is toonaangevend in de regio met haar eerste A,B,C en Jeugdselecties, die allen op landelijk niveau acteren. De stichting Jeugdvoetbalopleiding is gespecialiseerd in alle facetten van het opleiden van jeugdspelers. Zij is landelijk actief bij een groeiend aantal verenigingen.

Op de website www.jeugdvoetbalopleiding.nl is de visie en werkwijze omschreven. Zowel UVS als Jeugdvoetbalopleiding hebben als uitgangspunt dat het aanleren van een groot balgevoel en succesbeleving bij de pupillen belangrijke doelstellingen vormen om alle E-en F pupillen de basis aan te reiken die vereist is om in de top-teams van UVS succesvol te kunnen worden opgenomen. Namens Jeugdvoetbalopleiding zal Marcel Rondeltap de visie van UVS overbrengen op het jeugdkader E en F jeugd, zodat alle pupillen een plezierige en leerzame periode tegemoet gaan. Deze samenwerking geeft eens te meer aan dat UVS verenigingsbreed haar jeugdopleiding verder  ontwikkelt.

Brasserie meelfabriek
Gerard Bol artikel

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten