Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Tja…

Catsanddogs artikel
Rumling bouw artikel

Onze redactie ving een bericht op uit den lande. Een bericht om doodstil van te worden. Het gaat ‘gewoon’ weer verder. Ons team spreekt de wens uit dat dit soort berichten dan op zijn minst niet meer aan de orde zal zijn in West 2. Wij houden ons liever bezig met mooie treffers, sportiviteit en met standen en rangen. Berichten als deze zijn onbegrijpelijk, niet tolereerbaar en om beroerd van te worden.

 

Rabobank artikelbanner
Brasserie buitenhuis
Voorthuijzen artikelbanner
Stadsbrouwhuis Leiden artikel

Bij de oefenwedstrijd tussen de Arnhemse amateurvoetbalclubs MASV en De Paasberg is dinsdagavond een scheidsrechter mishandeld. Een speler van MASV die rood had gekregen, sloeg de scheidsrechter in het gezicht. De scheidsrechter is niet gewond geraakt. Hij heeft het voorval bij de KNVB gemeld. Het elftal van vierdeklasser MASV was door de bond al voorwaardelijk uit de competitie gehaald nadat in september een wedstrijd tegen Spero was gestaakt. De laatste seizoenen was het team vaker betrokken bij incidenten.

 

De tuchtcommissie buigt zich over de zaak. Volgens een woordvoerder betekent een ‘eenmansactie’ niet automatisch dat het elftal van MASV nu definitief uit de competitie wordt gehaald. “Dat hangt af van de omstandigheden.” De tuchtcommissie bekijkt eerst de schriftelijke verklaringen en zal zo nodig de betrokkenen ook mondeling horen.

OWN artikelbanner
Rebel Horeca artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten