Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Tommy Bekooij van UVS naar Quick Boys

Vergulde vos artikelbanner
Rumling bouw artikel

Weldra volgt er een exclusief interview met een topper van vroeger: Koos Bekooij. Begin deze week had onze redactie in huize Bekooij een onderhoud met de ex-speler van LFC en Lugdunum. Ook zoon Tommy was aanwezigheid voor een luisterend oor. Binnenkort zou hij bekend maken of hij zijn weg zou vervolgen bij UVS of dat hij de stap zou maken naar Quick Boys. Een dag na de visite is er al duidelijkheid: de aanvaller verlaat het Leidse blauwwit voor Nieuw-Zuid.

Afgelopen maandag was Tommy er nog niet uit, maar was hij nog wel stellig. ,,Ik heb altijd voor ogen gehad om zo hoog mogelijk te spelen. Als kind droom je van betaald voetbal. Ik wil er alles aan doen om dat te halen. Natuurlijk heb ik het besef dat je ook veel geluk moet hebben.
Inmiddels heb ik een goed gesprek gehad met de nieuwe trainer Paul van der Zwaan. Ik heb het naar mijn zin bij UVS en het is mijn club geworden. Spelen bij Quick Boys is natuurlijk nog wel wat anders. Ik word thuis gestimuleerd om stappen te maken. Uiteindelijk moet ik echter zelf de keuze maken. En als ik weg ga bij UVS, is de kans levensgroot dat ik er wel weer een keer terugkeer.”

Nu, woensdag 22 februari, is de kogel dus door de kerk. Quick Boys versterkte zich inmiddels al met twee spelers van topklasser Haaglandia, te weten: Patrick de Groot en Erkan Sensoy.
De Katwijkse club nam inmiddels afscheid van Kwong-Wah Steinraht, Houssin Bezzai, Robin Faber, Marciano Kastoredjo, Dustin Huisman, Peter Messemaker, Chelton Linger en Patrick Duarte.
Bekooij maakte tot nu toe acht treffers voor de eersteklasser uit Leiden.

Sport2000 artikelbanner
Stadsbrouwhuis Leiden artikel
Rabobank artikelbanner
Brasserie buitenhuis

OWN artikelbanner
Brasserie meelfabriek

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten