Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Trainer gezocht voor DWO

Rumling bouw artikel
Vergulde vos artikelbanner

Bericht van de voetbalvereniging DWO- DWO is op zoek naar een ambitieuze trainer/coach voor het 2e elftal ven de heren senioren-selectie.  Zowel DWO 1 als DWO 2 is momenteel koploper in de competitie. DWO 2 komt nu uit in de 3e klasse West II.

Onze selectie bestaat uit een groep van 40 jonge, voor 90% door DWO-opgeleide,  ambitieuze spelers met een aantal ervaren spelers. DWO bezit een prachtig sportcomplex in het Westerpark van Zoetermeer. Het contract met de hoofdtrainer Eki Korte is met twee seizoenen verlengd. Hij en de nieuwe trainer worden ondersteund door enthousiaste technische en organisatorische personen. Samen met het hoofd jeugdopleidingen wordt het belang van het elftal atiegesprekken worden gehouden. Afronding van de sollicitatie vindt plaats vóór 1 april.

Slingerland artikelbanner
Rebel Horeca artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten