vrijdag, april 26, 2024
HomeVoetbalnieuws-leidenVoorlaatste speeldag zaterdag 4A, deel 2

Voorlaatste speeldag zaterdag 4A, deel 2

-

In de voorlaatste speelronde is het GWS niet gelukt om nog punten toe te voegen aan het schamele totaal. Op eigen veld werd verloren van VVSB (1-3). DoCoS maakte het de nummer twee, Blauw Zwart, lastig. Uiteindelijk bleven de Leidenaren wel met lege handen achter (2-1). UVS kwam op eigen veld niet verder dan 2-2 tegen laagvlieger Oosterheem.

GWS speelde de laatste officiële competitiewedstrijd op het AKZO-terrein (zie interview met voorzitter Cor Vink) en deed er alles aan om VVSB te kraken. De Noordwijkerhouters wilden niet mee gaan in het sentiment en wonnen via doelpunten van Ruben Brama, Timo van der Raadt en Mike Taskin in Sassenheim. Steef van Es scoorde de laatste treffer op eigen bodem.

DoCoS kon DWO, dat zelf niet in actie kwam vanwege een afgelasting, helpen aan de titel. De formatie van Rinus Gravekamp, Bert Peet en Arjan van Empel poetste een achterstand weg (doelpunt Jasper van den Boer) via Melvin van Gent, maar Rick Hoogenboom zorgde toch nog voor een driepunter voor de club die dolgraag de derde klasse wil inlopen.

UVS keek halverwege tegen een 0-2 achterstand aan tegen Oosterheem na een zeer povere eerste helft. Na de pauze kwam de ploeg van Joop Lamers bovenop te liggen en via Martijn van der Vos en Bob Bronkhorst, die als verdediger zijn eerste seizoenstreffer scoorde, moest de formatie uit Zoetermeer toch nog een gelijkspel toestaan. Volgens Lamers zat er ook nog wel meer in voor de blauwwitten, maar zover kwam het niet. Lucas van der Kwast- normaliter keepend in het tweede elftal- kreeg een pluim van de vertrekkende trainer.

Redactie
Redactie
De voetbalsite van Leiden en omgeving. Actueel en betrouwbaar.

Must Read