donderdag, april 18, 2024
HomeVoetbalnieuws-leidenvv Koudekerk op weg naar 75-jarig jubileum

vv Koudekerk op weg naar 75-jarig jubileum

-

ts-koudekerk2Woensdag 28 maart a.s. wordt bij de VV Koudekerk het startschot gegeven op weg naar het 75-jarig jubileum, op 28 maart 2013, van de plaatselijke voetbaltrots uit Koudekerk aan den Rijn. Met dit bericht wil het bestuur graag een aantal zaken onder de aandacht brengen.

Om 18.30 uur laten de jongste talenten in een onderlinge wedstrijd zien wat zij dit seizoen allemaal al geleerd hebben. Direct na deze wedstrijd zal het jubileumbord bij de ingang van het sportcomplex feestelijk onthuld worden. Vervolgens zal om 19.30 uur scheidsrechter M. te Hennepe het fluitsignaal geven voor de aftrap van de wedstrijd : Koudekerk < 23 – Excelsior Rotterdam A1.
( Excelsior-Rotterdam A1 speelt op dit moment in de landelijke 1e divisie jeugd )
Iedereen is welkom, de toegang is gratis.

Een belangrijk jaar dus voor de nu 74-jarige voetbalvereniging uit Koudekerk waarbij er nu al druk nagedacht wordt over de invulling van het feestprogramma dat volgend jaar gaat plaatsvinden van 28 maart tot en met 01 april 2013. Natuurlijk kosten deze festiviteiten geld. Vandaar dat er komend jaar, buiten alle voetbalactiviteiten om, ook acties op het programma zullen staan waarbij er geprobeerd wordt daar zoveel mogelijk geld voor in te zamelen.
    
Hoogtepunt van deze inzamelacties moet de veiling worden. De veiling vindt medio oktober plaats in het clubhuis. Hier wordt getracht met nuttige –  en ludieke kavels ( van hand- en spandiensten tot gesigneerde shirts ) zo veel mogelijk geld op te halen. Voor meer actuele informatie, kijk ook eens op : www.vvkoudekerk.nl

Bestuur vv Koudekerk

Redactie
Redactie
De voetbalsite van Leiden en omgeving. Actueel en betrouwbaar.

Must Read