Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Warming-up Topklasse bij RTV Katwijk

Vergulde vos artikelbanner
Brasserie VIS artikelbanner

De optimale warming-up voor de start van de Topklasse! Vrijdagavond 17 augustus pakt de sportredactie van RTV Katwijk weer groots uit met een speciale radio-uitzending tussen 19:00 uur en 21:00 uur over de start van de Topklasse. Locatie is de businessruimte van Topklasser v.v. Katwijk. Vele bekende gezichten schuiven LIVE aan tafel.

Wie zijn dan die gasten?

Sport2000 artikelbanner
Stadsbrouwhuis Leiden artikel
Voorthuijzen artikelbanner
Sepa green artikelbanner

19:00 uur: Kevin Winter (speler RBB), Jaap van Duijn (speler Spakenburg), Joost Leonard en Daniël Hensen (spelers v.v. Katwijk)

20:00 uur: Cees Bruinink (trainer v.v. Katwijk), Niek Oosterlee (trainer RBB), Erik Assink (trainer GVVV) en John Blok (trainer Scheveningen).

Wie de Topklasse volgt mag deze uitzending niet missen, wees er LIVE bij als toeschouwer. Je bent van harte welkom. Voor een hapje en drankje wordt gezorgd.

Sportieve groeten en ik hoop je vrijdagavond 17 augustus te mogen begroeten. Luister desnoods mee via FM 106.8 of de webradio via www.rtvkatwijk.nl,

Jaap Kloos (eindredacteur RTV Katwijk Sport)

T: #katwijksport

E: sport@rtvkatwijkl.nl

W: http://sport.rtvkatwijk.nl

Van Marwijk artikelbanner
Seven gifts artikel

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten