vrijdag, maart 29, 2024
HomeVoetbalnieuws-leidenZomerstop, op naar tweede seizoen leidenamateurvoetbal

Zomerstop, op naar tweede seizoen leidenamateurvoetbal

-

Zomerstop leidenamateiurvoetbal

Onze redactie gaat even op vakantie. Dat wil niet zeggen dat er achter de schermen wordt stil gezeten, maar op de website zullen er de komende tijd geen nieuwe artikelen worden geplaatst. Onze redactie gaat opschonen, voorbereidingen treffen voor het tweede seizoen en verbeterpunten aanbrengen.

Vanaf de tweede helft van augustus zal er weer (vrijwel) dagelijks nieuws worden gebracht m.b.t. het voetbal in de regio Leiden in de eerste tot en met vierde klasse. Wel zal de website in de lucht blijven, zodat de lezer de mogelijkheid heeft om nog eens lekker te grasduinen door al het nieuws van het afgelopen seizoen. Nieuws over jouw club, statistieken, verhalen van vroeger, interviews, rubrieken en noem het allemaal maar op. Het blijft allemaal inzichtelijk, ook al neemt de redactie van leidenamateurvoetbal.nl even gas terug.

Het eerste seizoen zit erop en na de pilot die liep van april 2011 tot aan het begin van het voorbije seizoen mag onze redactie terugkijken op een succesvolle eerste jaargang. Onze redactie is overladen met complimenten en de reacties waren doorgaans erg positief over het genomen initiatief en de invulling daarvan. Vorige week vond het eerste gala plaats, waarbij diverse spelers in het zonnetje werden gezet. Alle genodigden hadden het zichtbaar naar hun zin en er werden al plannen gemaakt om het gala volgend seizoen verder uit te bouwen.

Als we de cijfertjes induiken (en jullie weten inmiddels dat we dat graag doen), hebben we 180.000 bezoekers mogen begroeten dit seizoen. Maar liefst 530.000 pagina´s zijn gelezen op de website. Vaste rubrieken als het spelersklassement, klassement der topscorers en oude clubhelden werden veelvuldig bezocht. Maar ook de clubpagina’s van de deelnemende clubs scoren hoog op de bezoekerslijsten. En de voor- en nabeschouwingen en de verslagen van wedstrijden zijn voor veel bezoekers vaste prik geworden. Voor de redactie is het mooi om te zien dat we de onderwerpen hebben gekozen die onze bezoekers aanspreken. Onze redactie plaatste bijna 1800 artikelen!

Onze redactie is zich ervan bewust dat er nog genoeg uitdagingen liggen voor een nog succesvoller vervolg. Aan het enthousiasme ligt het zeker niet, maar in het eerste seizoen waren de financiële middelen beperkt. Voor de continuïteit is de redactie afhankelijk van de steun vanuit de clubs en van sponsoren. De in het eerste jaar deelnemende clubs hebben zich meer en meer ingezet om er een een-tweetje van te maken en daarover worden ook in het tweede seizoen afspraken gemaakt. Ondertussen is duidelijk dat alle clubs doorgaan en dat het aantal participerende clubs verder zal toenemen. Daar is de reactie erg blij mee en vooral ook trots op. Het initiatief wordt dus in de armen gesloten en steeds breder gedragen. Met meer sponsoren en adverteerders wordt onze redactie in staat gesteld om de website verder te professionaliseren en dus hopen al onze medewerkers dat er op dat gebied ook de helpende hand wordt toegestoken. Mochten er vragen zijn over sponsoring of de mogelijkheden om te adverteren dan kunt u ook in de zomermaanden terecht op het volgende e-mailadres: marketing@leidenamateurvoetbal.nl
De initiator van de website wil langs deze weg alle medewerkers bedanken voor hun inbreng in het eerste seizoen. Binnen korte tijd werd er een zeer gedreven team geformeerd en Bert van Marwijk zou zich een dergelijk team ook hebben gewenst in Oekraïne. FANTASTISCH, grote dank aan alle teamleden. Ook nogmaals een woord van dank aan de clubs en aan de adverteerders en sponsoren. Een combinatie die onmisbaar is voor het doen slagen van dit initiatief! HULDE ook hier!

Mochten er suggesties zijn voor het nieuwe seizoen laat het dan gerust weten aan de redactie via een bericht aan: redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Het is niet gezegd dat elk verzoek kan worden ingewilligd, maar de redactie staat open voor noviteiten. Deze website deed zich immers zelf gelden als noviteit voor het Leidse regionale voetbal afgelopen seizoen. Als aanvulling op bestaande media, maar zeker ook als een nieuw platform voor regionale clubs uit de eerste tot en met de vierde klasse, die het naar ons idee ook verdienen om meer aandacht te krijgen. Met voetbalkennis, contacten met de clubs, journalistieke benadering en bovenal PASSIE heeft leidenamateurvoetbal.nl zich op de kaart gezet en ons team gaat zich nu al verheugen op het tweede seizoen!

Voor komend seizoen hebben zich tot dusverre aangemeld: FC Rijnvogels, Valken’68, Woubrugge, vv Leiden, Lugdunum, LSVV’70, FC Boshuizen, Gol Sport, RCL, GHC, Hazerswoudse Boys, Roodenburg (za en zo), Voorschoten’97 (za en zo), Oegstgeest, Leidsche Boys (za en zo), Football Factory, FC Rijnland en UVS (za en zo).

Namens alle redactieleden wensen wij iedereen een zonovergoten, zorgenloze en gedenkwaardige zomer toe. Als de zomer net zo gedenkwaardig is als ons eerste seizoen komt het wel goed!!!! Tot in augustus. Volg de aanwijzingen t.z.t. via Twitter en Facebook en de website leidenamateurvoetbal.nl voor de aftrap van het nieuwe seizoen.

De redactie

Toevoeging: eerder geplaatste statistieken van de voorbije weken zullen weldra permanent zichtbaar zijn onder de daarvoor bestemde tabs. Alle cijfertjes dus op een rij. Ook alle duels uit de eerste tot en met de vierde klasse met doelpuntenmakers komen eraan!!

Redactie
Redactie
De voetbalsite van Leiden en omgeving. Actueel en betrouwbaar.

Must Read