Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

South Park officieel in gebruik genomen

Mooi artikelbanner
Brasserie VIS artikelbanner

TS-FCBOSHUIZENHoewel FC Boshuizen al diverse keren in actie kwam op het nieuwe complex aan de Leidse Kade werd het nieuwe onderkomen afgelopen vrijdag officieel geopend. Bert Paauw, directeur van Sportbedrijf Leiden, hield een praatje en ook was er een afvaardiging van de KNVB aanwezig om de club van geel en blauw officieel te feliciteren.

 

Voorthuijzen artikelbanner
Geco artikelbanner
Sport2000 artikelbanner
Scheffer sportprijzen artikel

Naast de aanwezigheid van de prominenten waren er uiteraard ook rasechte aanhangers van het voormalige LFC, selectiespelers, trainer Mario Koswal en ook bestuursleden van andere Leidse clubs van de partij. Zo werden er felicitaties overgebracht door onder meer Raymond Keur (Roodenburg), Dick Barnhoorn (GHC) en Huub de Veld (UVS).

{moduleid [574]} 

 

De voorzitter van FC Boshuizen, Siem van der Ham, nam aanvankelijk het woord. Hij nam de geschiedenis van de club even bondig door en verloor niet uit het oog dat de club zwaar weer achter zich heeft. Bovenal kwam zijn trots naar boven over de nieuwe ontwikkelingen binnen de club en sprak hij zijn dankwoord uit aan alle support vanuit de club (lees: vrijwilligers)  om de in gebruik name van het nieuwe complex mogelijk te hebben gemaakt.

 

Terwijl de jeugd beneden hun talenten showden op het veld voor de nieuwe kantine, vonden de lekkere hapjes gretig aftrek en werd er een borrel genuttigd op de club en het nieuwe complex. Op de foto’s van Laurens Lindhout van VI-Images enkele sfeerbeelden van j.l. vrijdag.

 

 

Brasserie meelfabriek
Koetshuis de burcht artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten