Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Jan Groen niet naar FC Rijnvogels

Mooi artikelbanner
Drankenhandelleiden artikelbanner

Jan Groen moet noodgedwongen zijn transfer naar FC Rijnvogels alsnog afzeggen. Een paar weken geleden werd bekend dat de v.v. Katwijk speler de overstap zou maken naar de Kooltuin. Daar hoopte hij op een nieuwe start in zijn voetballoopbaan. Een verandering van werkzaamheden gooit wat dat betreft alsnog roet in het eten. De kraammachinist Groen zal gaan werken op een kraanschip dat bouwt aan een boorplatform. Doordat hij steeds een aantal weken achter elkaar van huis weg zal zijn, maakt het voetballen op hoog niveau onmogelijk voor hem.
 
Begin juli begint Groen bij Heerema met zijn nieuwe baan. Voor FC Rijnvogels is dit zo laat in het seizoen natuurlijk een enorme teleurstelling. Eerder al kwam Robert Susan terug op zijn beslissing om de overstap te maken naar de nieuwe ploeg van Hein van Heek. Hij besloot na een goede fase bij v.v. Katwijk om ook volgend seizoen op De Krom actief te zullen blijven.

Bron: VoetbaluitKatwijk

Seven gifts artikel
Van Marwijk artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten