Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Marchel den Haan blijft aan bij FC Rijnvogels

Brasserie Park
Rurh gold artikelbanner

Marchel den Haan blijft bij Fc Rijnvogels. De hoofdcoach van dit moment zal volgend seizoen als assistent-trainer betrokken blijven bij de hoofdmacht van de Katwijkers.

voetbal-leiden-0020Eerder werd al bekend dat Hein van Heek de nieuwe hoofdtrainer wordt voor het seizoen 2012/2013. Het bestuur van FC Rijnvogels heeft veel vertrouwen in het tweetal. Den Haan werkt in dit seizoen samen met Huig Hoek. Over beide trainers is veel tevredenheid aan de Mientlaan.

Onder dit koppel werd sinds eind oktober nog maar eenmaal verloren en tevens gloort er hoop voor de tweede periodetitel. In deze periode dienen de Katwijkers nog af te rekenen met DSO (uit) en BVCB (thuis). Clubs waarvan in de eerste speelronde nog werd verloren. Revanche nemen zou dus eventueel een waardevolle prijs kunnen opleveren. Den Haan zal overigens starten met zijn opleiding oefenmeester KNVB.

Stadsbrouwhuis Leiden artikel
Rabobank artikelbanner
Voorthuijzen artikelbanner
Knijnenburg artikelbanner

Gerard Bol artikel
OWN artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten