Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Met een blik naar het nieuwe seizoen..

Rumling bouw artikel
Brasserie Park

ts rijnvogelsGeleidelijk aan beginnen de eerste contouren zichtbaar te worden van de nieuwe selecties voor het seizoen 2012-2013. Zo maakte FC Rijnvogels bekend dat Stefan Schaafsma, Sander van der Horst, Carl Kraayenoord, Orlando Ouwehand, Mitchel Beijersbergen en Emiel Buntsma ook volgend jaar zullen spelen op de Kooltuin. Naar verwachting zullen er spoedig meer spelers zich langer verbinden aan FC Rijnvogels.

,,Dat is zeker de bedoeling. We willen het team grotendeels in tact houden. Hier en daar wat doorselecteren en enkele versterkingen, maar vooral met als vertrekpunt het hudige elftal”, zo liet preses Niek Jan van Kesteren weten. De Katwijkse club meldde voorts dat Rob van der Gugten, Peter van Rijn en Mark Parlevliet het tweede elftal zullen versterken, maar paraat blijven voor de hoofdmacht.

Slingerland artikelbanner
Seven gifts artikel

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten