vrijdag, maart 29, 2024
Home3e Divisie, hoofdklasse en eerste klasseFC RijnvogelsNieuwe aanwinsten FC Rijnvogels bekend

Nieuwe aanwinsten FC Rijnvogels bekend

-

ts rijnvogelsEerder werd al bekend dat het gros van de spelers aanblijft bij FC Rijnvogels. Het bestuur en de trainersstaf zijn tevreden over de stappen die de selectie heeft gemaakt dit seizoen. De Katwijkers zijn in vier maanden tijd opgeklommen van een bijna staartplek naar de vierde plaats. Daarnaast heeft de formatie van Marchel den Haan de tweede periodetitel voor het grijpen. Vandaag maakte de club ook bekend rond te zijn met een aantal aanwinsten. De selectie voor het seizoen 2012/2013 is volgens de woordvoerder bijna rond.

Van topklasser Katwijk komt Robbert Susan. De middenvelder maakte dit seizoen de overstap van Voorschoten’97 naar de ploeg van Cees Bruinink. Eerder kwam Susan uit voor UDO. Bij Rijnvogels zal er een hereniging plaatsvinden tussen de speler en zijn oud-trainer Hein van Heek. Voorts komen er drie spelers over van Adegeest naar de Mientlaan. Het gaat daarbij om de aanvallers Niels Hogewoning (eerder Noordwijk en Rijnsburgse Boys) en Bas Mourits (eerder TOGB) en de vleugelverdediger Joey Zandbergen. Hogewoning scoorde tot nu toe achtmaal voor hoofdklasser Voorschoten’97, terwijl Mourits zes keer raak prikte.

Voorzitter Niek Jan van Kesteren liet weten erg content te zijn met het aantrekken van de nieuwelingen, vooral omdat zij uit de regio komen. ,,Daarnaast zijn het stuk voor stuk goeie voetballers, waardoor Rijnvogels weer sterker voor de dag kan komen.”

Redactie
Redactie
De voetbalsite van Leiden en omgeving. Actueel en betrouwbaar.

Must Read