Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Rijnvogels schenkt aan ernstig ziek jeugdlid Alexandria’66

Drankenhandelleiden artikelbanner
ALV artikelbanner

Voor de aanvang van het duel Alexandria ’66- FC Rijnvogels overhandigde captain Stefan Schaafsma aan zijn collega Kevin de Vries, aanvoerder van de thuisclub, een cheque van 1100 euro. Enkele dagen geleden werd in Rijnvogelkringen bekend dat jeugdlid Delano Noah een zeldzame vorm van een bijna niet te genezen kanker heeft. Voor een behandeling kan hij alleen in Amerika terecht en dat vergt een enorm bedrag.

Binnen de Rijnvogels ontstond het spontane idee om geld hiervoor in te zamelen. In slechts twee dagen tijd werd er door spelers, staf, bestuur, businessclub, de supportersvereniging en de stichting Juul in allerijl met de pet rond gegaan en leverde dit fraaie bedrag op. Een warm gebaar, welke in Rotterdam zeer op prijs werd gesteld.

Cheque FCR

Stadsbrouwhuis Leiden artikel
Scheffer sportprijzen artikel
Sport2000 artikelbanner
Brasserie buitenhuis

Rebel Horeca artikelbanner
Brasserie meelfabriek

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten