donderdag, april 25, 2024
Home3e Divisie, hoofdklasse en eerste klasseFC RijnvogelsTeamgenoten bieden Bennie van Fruchten een passend afscheid

Teamgenoten bieden Bennie van Fruchten een passend afscheid

-

artikel image Rijnvogels 1Het tekent de onderlinge sfeer in de spelersgroep van het eerste. De groep waarvan Bennie van Fruchten noodgedwongen als actief speler afscheid van heeft moeten nemen. Na een aantal blessures en operaties aan de knie ging de nummer 10 door de knieën om toch aan zijn carrière een einde te maken.
 
Na de laatste competitiewedstrijd waar Bennie al geen deel meer aan nam, werd hem in de bestuurskamer/sponsorhome door zijn makkers een passend afscheid geboden met een zeer toepasselijk aandenken. Het ingelijste Rijnvogelshirt met nummer 10 zal ongetwijfeld in Huize van Fruchten als blijvend aandenken een mooi plaatsje krijgen. Een aandenken aan De Rijnvogels waar hij een paar seizoenen met veel plezier heeft gespeeld. Hij zal de weg naar De Kooltuin zeker niet vergeten en wij hopen hem dan ook regelmatig nog eens langs het lijntje te ontmoeten.

Bron: website FC Rijnvogels

Note redactie: Eerder had leidenamateurvoetbal.nl al een interview met de ex-speler van Quick Boys (titel: Einde carriere voor Bennie van Fruchten).

Redactie
Redactie
De voetbalsite van Leiden en omgeving. Actueel en betrouwbaar.

Must Read