Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Teamgenoten bieden Bennie van Fruchten een passend afscheid

Vergulde vos artikelbanner
Brasserie VIS artikelbanner

artikel image Rijnvogels 1Het tekent de onderlinge sfeer in de spelersgroep van het eerste. De groep waarvan Bennie van Fruchten noodgedwongen als actief speler afscheid van heeft moeten nemen. Na een aantal blessures en operaties aan de knie ging de nummer 10 door de knieën om toch aan zijn carrière een einde te maken.
 
Na de laatste competitiewedstrijd waar Bennie al geen deel meer aan nam, werd hem in de bestuurskamer/sponsorhome door zijn makkers een passend afscheid geboden met een zeer toepasselijk aandenken. Het ingelijste Rijnvogelshirt met nummer 10 zal ongetwijfeld in Huize van Fruchten als blijvend aandenken een mooi plaatsje krijgen. Een aandenken aan De Rijnvogels waar hij een paar seizoenen met veel plezier heeft gespeeld. Hij zal de weg naar De Kooltuin zeker niet vergeten en wij hopen hem dan ook regelmatig nog eens langs het lijntje te ontmoeten.

Bron: website FC Rijnvogels

Note redactie: Eerder had leidenamateurvoetbal.nl al een interview met de ex-speler van Quick Boys (titel: Einde carriere voor Bennie van Fruchten).

Knijnenburg artikelbanner
Scheffer sportprijzen artikel
Brasserie buitenhuis
Voorthuijzen artikelbanner

Slingerland artikelbanner
Van Marwijk artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten