vrijdag, april 19, 2024
Home3e Divisie, hoofdklasse en eerste klasseFC RijnvogelsTrainersstaf FC Rijnvogels gecertificeerd

Trainersstaf FC Rijnvogels gecertificeerd

-

ts rijnvogelsFC Rijnvogels uit Kawijk heeft de afgelopen maanden haar jeugdtrainers clubspecifiek laten scholen door Jeugdvoetbalopleiding.nl. Na de afsluitende cursusavond ontvingen de jeugdtrainers hun felbegeerde certificaat.

Na twee specifieke curssusen voor zowel de pupillentrainers als de juniorentrainers was er gekozen voor een gezamenlijke afsluiting.
De visie en missie van FC Rijnvogles was door Jeugdvoetbalopleiding verwerkt in het scholingsaanbod, zodat de lijn van de vereniging nog verder geïmplementeerd kon worden en alle jeugdtrainers kennis en kunde hebben ontwikkeld om een constructieve bijdrage aan de jeugdopleiding van de vereniging te kunnen leveren.

Als het aan de jeugdtrainers ligt, wordt er vanaf  heden jaarlijks interne scholing aangeboden, want de stijgende lijn die nu zichtbaar is smaakt naar meer.
De visie en werkwijze is te zien via www.jeugdvoetbalopleiding.nl
Deze stichting is bij een groeiend aantal verenigingen actief met clubspecifieke scholing.
FC Rijnvogels hecht veel waarde aan het opleiden van haar jeugdspelers en wil dankzij deze professionele ondersteuning de stijgende lijn binnen de vereniging verder uitbouwen.
 
Mark de Horn
Coordinator Jeugdvoetbalopleiding

Redactie
Redactie
De voetbalsite van Leiden en omgeving. Actueel en betrouwbaar.

Must Read