Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

RCL komt niet best voor de dag bij VVIJ in IJsselstein

Rurh gold artikelbanner
Rumling bouw artikel

voetbal-leiden-0082Matthijs de Vreede was aandachtig toeschouwer bij de bekerwedstrijd tussen VVIJ en RCL. Reservedoelman Nick van der Wiel, in de voorbereiding nog geblesseerd geraakt,  mocht dit keer opdraven voor de ploeg van Frank Bloemheuvel. Beide doelmannen zagen RCL met 2-1 onderuit gaan in een niet al te hoogstaande wedstrijd.

 

Sepa green artikelbanner
Knijnenburg artikelbanner
Geco artikelbanner
Stadsbrouwhuis Leiden artikel

De Vreede,,Nee, ik vond het erg rommelig. Het kon twee kanten op, want het leek verdacht veel op flipperen. Ik heb weinig kansen gezien en wij kregen er voor rust eigenlijk maar 1 via William van Vliet. VVIJ kwam op 1-0 uit een penalty en even na rust wisten ze nog een keer de ban te breken bij ons. Renaldo Nagtegeller dacht van grote afstand een bal koppend terug te laten vallen op zijn keeper, maar daar kwam een aanvaller tussen. Een raar momentje.”

 

RCL gaf zich nog niet gewonnen en dat had volgens De Vreede te maken met het feit dat er ondanks de achterstand geen sprake was van een wervelende tegenstander. ,,Tien minuten voor tijd kregen wij en pingel en die werd door Thom Wijnalda verzilverd. Daarna kwam het duel meer open te liggen en zat de 2-2 er ook nog wel in, maar helaas bleef de score onveranderd.”

 

De Leiderdorpers wonnen eerder van Benschop en spelen nog een duel tegen Montfoort (dinsdagavond 28 augustus). ,,Een gelijkspel volstaat en zelfs en kleine nederlaag, naar ik meen. Dus we hebben nog en kans om te overleven, hoewel het beter zal moeten dan tegen deze tegenstander. Dit was onze slechtste wedstrijd, dat staat wel vast voor mij.”

Gerard Bol artikel
Seven gifts artikel

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten