Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

RCL plaatjes sparen bij Hoogvliet supermarkt

Vergulde vos artikelbanner
Duke of Oz artikel

ts-rclHoogvliet supermarkten bestaat in het voorjaar van 2013 welgeteld 45 jaar en wil haar verjaardag vieren met een aantal clubs in de regio. Dit doen zij o.a. met RCL  in de vorm van een echte RCL voetbalplaatjes actie, waarin de eigen RCL (jeugd)leden nu eens de toppers zijn waarvan een plaatje gemaakt is.

 

Geco artikelbanner
Stadsbrouwhuis Leiden artikel
Rabobank artikelbanner
Voorthuijzen artikelbanner

De droom van heel veel ouders wordt nu werkelijkheid! Ze kunnen nu  plaatjes  van hun eigen zoon/of dochter gaan sparen in een uniek verzamelalbum. In deze periode gaan bijna 800 leden van RCL op de foto, want zo’n album moet er natuurlijk professioneel uitzien. Naast de fotoplaatjes, komt er in het album natuurlijk veel informatie over RCL en worden en veel sfeer en actiefoto’s in het album als achtergrond opgenomen.

 

Het bestuur van RCL  ziet in deze actie een geweldige kans de vereniging extra te promoten en wil haar leden vanzelfsprekend deze kans niet onthouden. De  RCL voetbalplaatjes  zijn volgend jaar verkrijgbaar bij Hoogvliet in Leiderdorp.

Van Marwijk artikelbanner
Gerard Bol artikel

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten