Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Ouderbijeenkomst van Jeugdvoetbalopleiding.nl bij UVS

Vergulde vos artikelbanner
Mooi artikelbanner

De doelstelling van Jeugdvoetbalopleiding is om de ouders te informeren en te betrekken bij de aanpak. Jeugdvoetbalopleiding wil dankzij enerzijds de scholing en begeleiding van het jeugdkader, maar ook participatie van de ouders een basis leggen waarbij de opleiding van de pupillen centraal staat. Deze bijeenkomst zal plaatsvinden op maandag 21 en is specifiek bedoeld voor de ouders van de E/F-pupillen.

De avond wordt georganiseerd door en in samenwerking tussen het jeugdbestuur van UVS en Jeugdvoetbalopleiding. De stichting www.jeugdvoetbalopleiding.nl en UVS werken met ingang van komend seizoen samen om met name de jeugdopleiding van de pupillen (verder) te optimaliseren. Jeugdvoetbalopleiding is landelijk actief bij een toenemend aantal verenigingen. Zij ondersteunen en scholen het kader clubspecifiek.
In deze regio maken diverse verenigingen gebruik van Jeugdvoetbalopleiding: UVS, Valken’68, FC Rijnvogels, Warmunda, SV Bernardus, Hazerswoudse Boys, Meerburg en VVSB.

Scheffer sportprijzen artikel
Brasserie buitenhuis
Geco artikelbanner
Rabobank artikelbanner

Verenigingen die ook belangstelling hebben in het (verder) optimaliseren van de
jeugdopleiding kunnen vrijblijvend nadere informatie verkrijgen via info@jeugdvoetbalopleiding.nl

Edwin Duijst
Stafmedewerker Jeugdvoetbalopleiding.nl

Slingerland artikelbanner
Rebel Horeca artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten