Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Top Jeugdtoernooi bij UVS

Rumling bouw artikel
Catsanddogs artikel

ts-uvsLeiden – Op woensdag 15 augustus 2012 staat er een Top jeugdtoernooi bij UVS op het programma. UVS en FC Twente organiseren de eerste editie van het Top jeugdtoernooi voor spelers onder 16 jaar. Op woensdag 15 augustus van 10.00 uur tot 16.00 uur kunnen voetballiefhebbers jonge voetbaltalenten uit Nederland en België aanschouwen op de velden van UVS in Leiden.

Deelnemende clubs zijn: FC Twente, PSV, FC Groningen, AJAX, FC Utrecht, Club Brugge, JVOZ B1 en UVS B1.  Alle toptalenten uit Nederland en België op een complex en dat in de Leidse Kikkerpolder! De duels worden gespeeld op het hoofdveld en op kunstgras.

Sport2000 artikelbanner
Voorthuijzen artikelbanner
Knijnenburg artikelbanner
Sepa green artikelbanner

De poule indeling is als volgt:

Poule A : AJAX, FC Twente, Club Brugge en UVS.

Poule B:  FC Utrecht, PSV, FC Groningen en JVOZ. Na de poule wedstrijden is er voor de deelnemers een warme lunch en daarna volgen de diverse finales.

De finale wordt gefloten door  topscheidsrechter en Hagenees Dick Jol.

Via deze link kunt u meer informatie terugvinden m.b.t. TOP jeugdtoernooi o16: http://www.uvs-leiden.nl/uvs/index.php?option=com_content&view=article&id=769&catid=1&Itemid=50

Brasserie meelfabriek
Van Marwijk artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten