Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Tweede top-jeugdtoernooi in de maak bij UVS

Mooi artikelbanner
Catsanddogs artikel

ts-uvsHet succesvolle onder 16-toernooi, dat afgelopen zomer door UVS in samenwerking met partner FC Twente in de Leidse Kikkerpolder werd georganiseerd, krijgt komend jaar een vervolg. Voor de agenda: woensdag 21 augustus 2013 zal het toernooi, waaraan veel BVO’s mee zullen doen, gespeeld gaan worden. Talenten te over, die op latere leeftijd zomaar zichtbaar kunnen zijn bij het sportprogramma op de zondagavond.

Tijdens de prijsuitreiking van het door Ajax gewonnen  toernooi roemde FC Twente-preses Joop Munsterman de organisatie, die perfect was. De voorzitter gaf op dat moment al aan dat de kans groot zou zijn dat er een tweede Leidse editie zou komen, dat in principe bij de diverse partners van de eredivisieclub wordt gehouden. UVS heeft sinds enige tijd een samenwerkingsverband met de club uit Enschede, dat onder meer resulteert in stages voor talenten uit het blauwwitte kamp. Op 22 en 23 oktober gaat bijvoorbeeld Huib Oversloot van UVS C1 twee dagen naar FC Twente voor een stukje ‘bijscholing’.

Stadsbrouwhuis Leiden artikel
Knijnenburg artikelbanner
Brasserie buitenhuis
Sport2000 artikelbanner

Gerard Bol artikel
Slingerland artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten