donderdag, maart 28, 2024
HomeTweede klasseUVSUVS gaat samenwerkingsverband aan met jeugdvoetbalopleiding

UVS gaat samenwerkingsverband aan met jeugdvoetbalopleiding

-

UVS en jeugdvoetbalopleiding hebben een samenwerkingsverband afgesloten. Ondanks dat UVS met haar jeugd op hoog niveau speelt wil de vereniging verenigingbreed progressie boeken om tot een optimale doorstroming te komen vanuit de eigen jeugd.
Met ingang van het nieuwe seizoen zal de onderbouw bij UVS professionele  ondersteuning krijgen om de E-en F-pupillen optimaal te scholen, zodat de doorstroming naar de oudere jeugdteams gestroomlijnder kan plaatsvinden.

UVS is toonaangevend in de regio met haar eerste A,B,C en jeugdselecties, die allen op landelijk niveau acteren. De stichting Jeugdvoetbalopleiding is gespecialiseerd in alle facetten van het opleiden van jeugdspelers. Zij is landelijk actief bij een groeiend aantal verenigingen.

Op de website www.jeugdvoetbalopleiding.nl is de visie en werkwijze omschreven. Zowel UVS als Jeugdvoetbalopleiding hebben als uitgangspunt dat het aanleren van een groot balgevoel en succesbeleving bij de pupillen belangrijke doelstellingen vormen om alle E-en F pupillen de basis aan te reiken die vereist is om in de top-teams van UVS succesvol te kunnen worden opgenomen. Namens Jeugdvoetbalopleiding zal Marcel Rondeltap de visie van UVS overbrengen op het jeugdkader, zodat alle pupillen een plezierige en leerzame periode tegemoet gaan.

Verenigingen die ook belangstelling hebben in een verenigingsbrede jeugdopleiding kunnen vrijblijvend contact opnemen via info@jeugdvoetbalopleiding

Mark de Horn
Coordinator Jeugdvoetbalopleiding
www.jeugdvoetbalopleiding.nl

Redactie
Redactie
De voetbalsite van Leiden en omgeving. Actueel en betrouwbaar.

Must Read