HomeTweede klasseUVSZaterdagtak van UVS schiet uit zijn slof

Zaterdagtak van UVS schiet uit zijn slof

-

Charl van Goozen zwaait dit seizoen de scepter bij zaterdagvierdeklasser UVS en beleefde een voorbereiding met ups en downs. Afgelopen zaterdag werd de eerste ronde van de beker afgesloten met een 7-2 zege op Celeritas.

,,Een prima overwinning van een sterk collectief.  UVS was in de eerste helft oppermachtig en liet de bal goed rondgaan. Dit leidde tot diverse kansen, maar met een inzet vroeg in de wedstrijd van Mike de Boer van 35 meter waren we het dichtst bij een doelpunt. Enkel lag de lat in de weg. In de tiende minuut scoorde Kay Oudenaarden echter wel, uit een voorzet van Leon Marks de 1-0. De 1-1 kwam even later voort uit de kluts, maar UVS bleef met vertrouwen aanvallend voetbal spelen.”

Dat resulteerde na ruim twintig minuten in de 2-1 van Martijn van de Vos, die ook vorig seizoen vaak een treffer kon afdrukken. Mark Teske beoordelde een hoekschop het beste en zorgde voor de 3-1. Op aangeven van Bas Menken prikte Raymond Kulsen de 4-1 raak, niet ver voor de rust.

Van Goozen nog eens: ,,In de tweede helft ging Celeritas met vier spitsen spelen, waardoor UVS even de controle kwijt was. Maar uit een corner van Raymond Kulsen kopte Martijn van de Vos de 5-1 binnen en toen was het natuurlijk helemaal gedaan.  Later maakte Steven Prudhomme van Reine en weer Kulsen de overige treffers.
Na twee onnodige bekernederlagen is dit een prima overwinning zo vlak voor de competitiestart. Laten we maar beginnen.”