Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Zevenklapper voor Valken’68

Rumling bouw artikel
Duke of Oz artikel

ts-valken68Valken’68 heeft zichzelf na drie mindere wedstrijden weer moed geschonken en scorend vermogen getoond. Daar zag het halverwege dit oefenduel tegen KMD op een snikhete zaterdag overigens niet naar uit.

 

Knijnenburg artikelbanner
Scheffer sportprijzen artikel
Sport2000 artikelbanner
Sepa green artikelbanner

De derdeklasser uit Wateringen deed zichzelf voor rust juist te kort door een reeks opgelegde kansen niet te verzilveren. Pas in het derde kwartier toonden de bezoekers dreiging door schoten van Hans van der Bent (naast), Herman Varkevisser (van de lijn) en Erwin de Ridder (over). Lennard van der Ham kreeg zijn hoofd net niet tegen een voorzet van Binnendijk. Verdediger Robin Noort gaf het goede voorbeeld door een pass van Van der Bent genadeloos in de touwen te jagen.

 

Na de (hopelijk koude) thee lagen de verhoudingen anders. KMD was minder en het klassenverschil werd snel duidelijk. Na haken van invaller William van Voorbergen mocht een andere invaller, Stephan Zwaan, van elf meter de voorsprong verdubbelen. Harmen de Vries benutte de vrijheid op links door de 0-3 langs de keeper te schieten.

 

Nadat KMD met een fraaie volley terug wist te komen tot 1-3 liep de tweedeklasser zonder veel moeite in het laatste kwartier toch uit naar een zevenklapper door treffers van Zwaan, een eigen kopdoelpunt, William van Voorbergen en opnieuw Zwaan (onbaatzuchtig aangespeeld door Binnendijk).

 

Valken’68 startte met Van der Nagel, Binnendijk, Noort, Van der Bent, Haasnoot, Van Bommel, Van der Ham, H.Varkevisser, De Ridder, Driebergen, De Vries. Na de pauze kwamen L.Kuijt, L.Varkevisser, W.van Voorbergen en Zwaan.

 

Bron: Ton de Vries, Valken’68

Rebel Horeca artikelbanner
Brasserie meelfabriek

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten