Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Mohammed Bougrine van Foreholte naar Voorschoten’97 (zo)

Brasserie Park
ALV artikelbanner

Voorschoten’97 heeft na de opvolging van Hein van Heek door Steef Roodakkers nu ook het plaatje rond voor de zondagtak. In het seizoen 2012/2013 zal Mohammed Bougrine neerstrijken op Adegeest. Momenteel is de 37-jarige Voorhouter nog werkzaam bij Foreholte.

Bougrine droeg als speler het shirt van Foreholte, Ajax, UVS, SJC en Katwijk en ziet Voorschoten’97 als een ‘mooie uitdaging’. Bougrine: ,,Voorschoten ken ik natuurlijk, omdat ze bij ons in de poule spelen. Een geroutineerde ploeg met veel voetbalgogme. Verdedigend zijn ze heel sterk en de kracht van de ploeg ligt ook in de omschakeling.”
Voorschoten’97 leidt vooralsnog de dans in de derde klasse, terwijl Foreholte terug te vinden is op de negende stek. In Voorhout hielden de ploegen voor de winterstop elkaar in evenwicht (2-2). Komende zondag speelt Voorschoten thuis tegen de roodwitten, maar de kans dat de wedstrijd door zal gaan is gelijk aan 0,1%.

Sport2000 artikelbanner
Brasserie buitenhuis
Knijnenburg artikelbanner
Rabobank artikelbanner

REM artikelbanner
Slingerland artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten