Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Scheidsrechter Roelof Luinge bij Voorschoten’97

Brasserie Park
Rumling bouw artikel

ts-voorschotenVOORSCHOTEN – De Businessclub en de sponsorcommissie van voetbalclub Voorschoten ’97 organiseren dit seizoen samen enkele bijeenkomsten voor grote en kleine sponsors. De eerste keer was scheidsrechter Roelof Luinge te gast.

 

Scheffer sportprijzen artikel
Sepa green artikelbanner
Geco artikelbanner
Sport2000 artikelbanner

Hij wist alle aanwezigen te boeien met zijn kleurrijke verhalen over z’n lange loopbaan in het betaald voetbal. Over allerlei wedstrijden en bekende spelers vertelde hij leerzame en grappige voorvallen. Luinge had soms een eigen manier van fluiten, was populair bij ADO Den Haag en ook een graag geziene gast na de wedstrijd bij de ‘derde helft’. Af en toe moest hij op het matje komen bij de KNVB in Zeist, bijvoorbeeld als hij voorafgaand aan een Europese wedstrijd zijn hotel verliet voor een wandeling. Dat mag dus niet. Luinge ziet terug op ’26 fantastische jaren’ en vindt het fluiten zo leuk, dat hij na zijn ‘pensionering’ in het betaald voetbal nu met evenveel plezier bij de amateurs zijn wedstrijden fluit. Voor deze bijeenkomst waren ook scheidsrechters uit deze regio uitgenodigd. Het was goed om te zien dat er heel wat jongeren zijn die ook al hun wedstrijden fluiten.

Seven gifts artikel
Rebel Horeca artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten