Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Schade voor Tim Gonlag (GHC) lijkt mee te vallen

Drankenhandelleiden artikelbanner
Rumling bouw artikel

ts-ghcDe schrik zat er even goed in bij Tim Gonlag. Pal voor de rust moest hij het veld verlaten en gevreesd werd voor een ernstige kniekwetsuur. De verdediger van GHC kon een dag later echter redelijk opgelucht adem halen. Met GHC werd in een doelpuntrijk duel gelijke tred gehouden bij Alexandria’66 (3-3).

Wat gebeurde er precies?

,,Mijn knie klapte een soort van dubbel. Ik kreeg een pijnscheut aan de binnenkant van de knie, waaraan ik ook geopereerd ben. Natuurlijk ben je dan even bang dat het weer foute boel is.”

Stadsbrouwhuis Leiden artikel
Knijnenburg artikelbanner
Geco artikelbanner
Voorthuijzen artikelbanner

Kreeg je steeds meer last in de loop van de dag?

,,We zijn meteen met ijs in de weer gegaan. Het werd wel stijf, maar niet veel dikker. Nu, op zondag, kan ik er weer goed mee staan en valt er verder niets te zien. Ik denk dus dat de schade meevalt. Ik ga er vanuit dat ik volgende week weer kan spelen.”

Hoe heb jij de wedstrijd ervaren tegen de nummer twee?

,,Als je inderdaad naar de ranglijst kijkt dan is een gelijkspel echt niet zo verkeerd. Anderzijds denk ik dat we ook niet kansloos waren voor de overwinning, ook al zou dat dan misschien een gestolen overwinning zijn. Dit was zeker niet onze beste wedstrijd en als je eerlijk bent, moet je stellen dat we teveel achteruit hebben gelopen. We kunnen er niet omheen dat we meer moesten improviseren vanwege de afwezigheid van spelers en zo bezien hebben we toch een prestatie neergezet.”

Thuis lukt het vrij aardig, maar de uitzege blijft maar op zich wachten.

,,We waren ook dik keer gebrand op een uitoverwinning, maar het mocht niet zo zijn. Toch komen die punten wel en we willen ook niet anders dan naar boven blijven kijken. Zeker in het begin van de wedstrijd hebben we lef getoond. Als we dat weer wekelijks kunnen gaan opbrengen en dan ook gedurende de wedstrijd, moet het goed komen met GHC. Er waren zat aanknopingspunten, hoewel de goals wel erg makkelijk werden weggegeven door ons. Ik vind dat we dit gelijke spel moeten beoordelen als een stap in de juiste richting.”

Volgende week geen competitie, maar bekervoetbal voor jullie. Smitshoek thuis, een bekende dus.

,,Een leuke tegenstander. Die wedstrijd moet gewonnen worden, dan zijn we al erg ver gekomen voor een eersteklasser. Het thuisvoordeel moet ons kunnen helpen. En wat ik zeg, we moeten lef tonen.”

Van Marwijk artikelbanner
OWN artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten