Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Nieuw visitekaartje voor GHC

Rurh gold artikelbanner
Duke of Oz artikel

Na maanden van veel werk verzetten in de stilstand van de voetbalcompetitie, is er heel hart gewerkt door tal van vrijwilligers van GHC aan haar accommodatie. Dit heeft geresulteerd in een geheel nieuwe hekwerk om ons hoofdveld. Dit geldt ook voor de ruimte achter het doel.

 

Brasserie buitenhuis
Rabobank artikelbanner
Stadsbrouwhuis Leiden artikel
Knijnenburg artikelbanner

Er is sprake van een uniek systeem waarbij alle reclameborden [160 !!] allen op gelijke hoogte zijn komen te hangen. Voor waar een visitekaartje voor GHC, maar zeer zeker voor al onze reclamebordsponsors. Om een beetje een indruk te krijgen, kan u klikken op de website van de voetbalvereniging RKAVV (verslag bekerduel GHC 1-RKAVV 1,  uitslag  2-2). Op de site van deze Leidschendamse vereniging staan prachtige foto’s van de bekerwedstrijd van dinsdagavond 22 augustus j.l.. Uiteraard kan iedereen ook een kijkje komen nemen bij GHC aan de Vliet om een en ander zelf te aanschouwen.

Voozitter Dick Barnhoorn

Brasserie meelfabriek
Van Marwijk artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten