Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Veel ‘zittenblijvers’ bij GHC

ALV artikelbanner
Rumling bouw artikel

Leiden- GHC heeft bekend gemaakt dat veel spelers van het huidige eerste elftal ook volgend seizoen verbonden blijven aan de club. Eerder werd al duidelijk dat topscorer Richard Guffens trouw blijft aan de club. Met een aantal andere spelers van de huidige selectie wordt nog gesproken, maar van twaalf spelers is vooralsnog duidelijk dat zij volgend seizoen ook zullen uitkomen voor het team van Dennis Olman en Kees van Tongeren.

Naast Guffens blijven ook Ron Annokkee, Michael van Voorthuijzen, Elmer Weekhout, Michael de Roode, Danny Maaskant, Jeroen Peschier, Carlo Arnoldus, Max Bueno de Mesquita, Tim Gonlag, Tim Rietkerk en Marvin Sloos spelen bij de Leidse eersteklasser. Komende zaterdag hoopt GHC voor de dag te kunnen komen in Rotterdam bij Alexandria’66.

Slingerland artikelbanner
Gerard Bol artikel

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten