woensdag, mei 1, 2024
HomeVoetbalnieuws-leidenWeer een nieuwe hoofdsponsor voor GHC

Weer een nieuwe hoofdsponsor voor GHC

-

Brasserie Het Koetshuis, in de persoon van eigenaar Tom Holswilder, heeft GHC j.l. zaterdag na het duel GHC versus RCL aangegeven de komende drie jaar hoofdsponsor te zullen zijn. De voetbalmaffe Holswilder meldde dit na afloop in het sponsorhome van de eersteklasser. Eerder gingen GHC en Metselbedrijf LEWO al met elkaar in zee. Tegelijkertijd is er een 5-jarige verbintenis aangegaan met kledingsponsor Masita.

Holswilder kreeg bij zijn mededeling de lachers op zijn hand. ,,Ik heb mijn vrouw Clarita om toestemming gevraagd om deze club te sponsoren. Ik vroeg haar of we zouden gaan sponsoren of dat we lekker op vakantie zouden gaan van dat geld. En weet je wat haar antwoord was? ,,Dan gaan we GHC sponsoren.”

,,Ik vroeg haar of ze van de commode was afgevallen, maar ze meende het serieus. Dus is de keuze op GHC gevallen. Een club waarbij ik enorme ontwikkelingen zie. Zowel in de jeugd als bij het eerste elftal. Er wordt hier heel goed werk verzet en daar bind ik graag de naam van Het Koetshuis aan.”

Redactie
Redactie
De voetbalsite van Leiden en omgeving. Actueel en betrouwbaar.

Must Read