Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Taoufik Maatoug nieuwe hoofdtrainer v.v. GOL Sport

Drankenhandelleiden artikelbanner
Brasserie VIS artikelbanner

golsportTaoufik Maatoug wordt a.s. seizoen de nieuwe hoofdtrainer van v.v. GOL Sport, hij volgt daarmee oud trainer Wim Filippo op. Het bestuur heeft na gesprek met verschillende kandidaten ervoor gekozen de leiding voor ons eerste team in handen te gaan geven van Taoufik Maatoug.

Taoufik is 32 jaar, in het bezit van TC2 en 3, afkomstig uit Leiden, heeft zelf een actieve voetballoopbaan achter de rug en is op dit moment trainer van het tweede team van FC Boshuizen, dat uitkomt in de reserve hoofdklasse op zondag. Taoufik en het bestuur gaan nu verdere invulling geven aan de selectie en daarbij komende staf voor het aanstaande seizoen.

Sport2000 artikelbanner
Sepa green artikelbanner
Scheffer sportprijzen artikel
Voorthuijzen artikelbanner

Het bestuur heeft er alle vertrouwen in dat GOL Sport en deze jonge talentvolle trainer een vruchtbare samenwerking tegemoet zullen treden. Insteek is om komend seizoen de selectie, waar dit jaar een basis mee is gelegd, verder uit te bouwen met mogelijk nieuwe spelers van buiten en jongens die zullen doorstromen vanuit de eigen opleiding.       

Bestuur, v.v. GOL Sport Leiden

Seven gifts artikel
Brasserie meelfabriek

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten