Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Jerry Ubink ziet steeds meer lichtpunten bij Kagia

Mooi artikelbanner
Vergulde vos artikelbanner

ts-kagia2(Zaterdag, 3A)- Kagia voegde een puntje toe aan het totaal, maar bleef hekkensluiter na de 1-1 bij Lyra. ,,Het leek weer op een teleurstelling uit te draaien, maar vooral na rust hebben we laten zien dat we voor veel ploegen niet onder hoeven te doen. Hier kunnen we verder mee”, stelde trainer Jerry Ubink met positivisme vast.

 

Geco artikelbanner
Voorthuijzen artikelbanner
Knijnenburg artikelbanner
Sepa green artikelbanner

Doordat doelman Sander Goudriaan (foto) uitgleed, na een terugspeelbal van de linksback, kwam de ploeg uit De Lier na een halfuur op goedkope wijze aan de leiding. Rutger Goudriaan bracht de Lisserbroekers weer in evenwicht na een uur en daarna kon het duel twee kanten op, maar gescoord werd er niet meer.

Kagia pasfoto S Goudhaan 2012 6

,,Wij hadden de intentie om met minder schroom te spelen. In de eerste helft was dat niet altijd goed te zien, hoewel wij met Rutger een kans kregen op de 0-1. Na die domper van het tegendoelpunt kregen we wel een opleving en in de rust heb ik aangegeven dat dit het signaal voor ons moest zijn om dat laatste restje schroom ook de nek om te draaien. Gelukkig pakte dat goed uit. Het kwartje was gevallen en we konden met meer druk naar voren spelen. Kagia werd de bovenliggende partij en ons doelpunt kwam dan ook niet uit de lucht vallen.”

 

Kagia rook bloed, maar moest ook waakzaam blijven voor uitbraken van de thuisspelende club. ,,Ik denk dat ik mag stellen dat wij de betere kansjes kregen na de 1-1, maar het had ook nog fout kunnen aflopen. Ik ben ook blij dat onze doelman na zijn ongelukkige moment de rug heeft kunnen rechten. Hij heeft uiteindelijk ook een bijdrage kunnen leveren aan het punt. Verder wil ik Pascal Timmermans nog noemen en roemen. Een jeugdige speler die het de voorbije weken steeds beter heeft gedaan. Petje af. Al met al heb ik veel strijd gezien en er was bij iedereen beleving. Dat is voor ons een eerste vereiste. Dit geeft moraal, zouden ze in de wielrennerij zeggen.”

Gerard Bol artikel
Seven gifts artikel

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten