Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Ed Kluivers aan de slag bij Hazerswoudse Boys

Brasserie VIS artikelbanner
Duke of Oz artikel

Hazerswoudse Boys gaat aan het einde van het seizoen en na het vertrek van de huidige trainer, Andre Eggerding, verder met Ed Kluivers. De Leidse trainer tekende een contract voor één seizoen bij de zaterdagvierdeklasser.

Voor de Kerst kwamen Hazerswoudse Boys en Kluivers om de tafel en niet ver daarna werd de overeenkomst getekend. ,,Het is wel een bijzondere keuze van de club. Voorheen werkte de club met veelal trainers uit de directe regio en niet uit de stad. Ik voel me vereerd, want er waren nog tal van andere gegadigden. De club is druk doende op de jeugdopleiding te verbeteren en daarin is ook een rol voor mij weggelegd. Ik ben een trainer die graag jonge knapen de kans wil geven zich aan te sluiten bij de selectie. Er staat een prima organisatie en ik heb zin in de klus. Ik heb het wel even gehad met het Leidse voetbal en zie dit als een heerlijke uitdaging om mezelf ook weer verder te ontwikkelen.”

Knijnenburg artikelbanner
Scheffer sportprijzen artikel
Sepa green artikelbanner
Voorthuijzen artikelbanner

Van Marwijk artikelbanner
Slingerland artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten