Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Edwin Kluivers en Hazerswoudse Boys na 1 jaar al uit elkaar

ALV artikelbanner
Catsanddogs artikel

ts-HazerwoudseboysHazerswoudse Boys gaat op zoek naar een nieuwe  hoofdtrainer voor het komende seizoen. Edwin Kluivers heeft aangegeven de  club om persoonlijke redenen aan het eind van het seizoen te willen verlaten.  Het bestuur is zeer teleurgesteld over het vertrek.

 

Rabobank artikelbanner
Brasserie buitenhuis
Scheffer sportprijzen artikel
Stadsbrouwhuis Leiden artikel

 ,,Edwin is nog maar een half  jaar actief voor de club en heeft in die korte tijd bewezen een prima trainer te  zijn voor deze selectie. Hij heeft een nieuwe impuls gegeven aan het  selectievoetbal, maar zijn werk is nog lang niet af”, aldus voorzitter Nico  Stolwijk.  ,,Het bestuur, de technische commissie en de selectiespelers stonden  positief tegenover contractverlenging, alleen daar heb je wel twee partijen voor  nodig. Edwin heeft aangegeven met onverminderde energie de tweede seizoenshelft  in te gaan en er alles aan te willen doen om het vlaggenschip verder vooruit te  helpen. Daar hebben we ook vertrouwen in. We gaan op zoek naar een trainer die  het werk van Edwin kan voortzetten.”

 

Sollicitaties voor de functie van hoofdtrainer kunnen worden gemeld via 
technischezaken@hazerswoudseboys.nl

Brasserie meelfabriek
Seven gifts artikel

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten