Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

‘Golden Girls’ winnen prestigieuze LSVV Voetbalquiz

Catsanddogs artikel
Duke of Oz artikel

Drie clubiconen van LSVV’70, en voormalige spelers van het eerste elftal, hebben samen met introducé Henry Sunder afgelopen vrijdag de eerste editie van de Grote LSVV VoetbalQuiz gewonnen. Peter Wierenga, Gerben Waasdorp en Arnaud Poelman kroonden zich samen met Henry Sunder onder de teamnaam De Golden Girls tot de allerbesten tijdens een geslaagde avond.

 

Scheffer sportprijzen artikel
Rabobank artikelbanner
Stadsbrouwhuis Leiden artikel
Voorthuijzen artikelbanner

LSVV preisuitreiking 2012 3In een bomvolle kantine op de Kikkerpolder streden liefst 32 teams om de felbegeerde hoofdprijs. De verschillen onderling waren aanzienlijk, maar toch was er zeker sprake van een hoog niveau. Voor Peter Wierenga (op de foto geflankeerd door vrouwelijk schoon) kreeg de avond nog een extra glans, aangezien hij ook de beste was in de kaartenquiz. De dubbel voor de topscorer aller tijden van LSVV’70. Het spektakel leverde ook nog een eindstand op, en wel de volgende:

http://www.lsvv70.nl/eindstand-lsvv-voetbalquiz/

De succesvolle VoetbalQuiz bij LSVV’70 kwam mede tot stand dankzij de quizmasters Mark Bisschop en Arjen Bakker. Mocht u dit tweetal zelf willen inhuren voor een mooie quizavond, dat kan! Neem dan contact op met biba.quiz@gmail.com. Arjen Bakker is overigens van alle markten thuis…

OWN artikelbanner
Rebel Horeca artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten