Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Alen Stjepanovic: ,,We gaan vanaf nu alles op alles zetten”

Rumling bouw artikel
Catsanddogs artikel

ts-lsvv70De wedstrijd van afgelopen zaterdag op bezoek bij SEV deed er weinig meer toe voor LSVV’70. Toch gaf de ploeg uit Leiden zich niet zomaar gewonnen. Het verloor weliswaar, maar er werd met tevredenheid teruggekeken op de wedstrijd. Met Boris Cammelbeeck en Alen Stjepanovic als centraal duo probeerde Wim Mugge wat meer druk naar voren te geven en dat lukte aardig.    
Stjepanovic: ,,Ik denk dat we niet ontevreden mogen zijn. We hebben er alles aan gedaan om een mooi resultaat te behalen. We scoren moeizaam, maar er is genoeg strijd. De nacompetitie stond al voor de deur en daar gaan we gewoon vol voor.”

Al na zestig tellen nam de thuisploeg de leiding na een blunder achterin bij de Leidse studenten. Stjepanovic: ,,Dat was niet helemaal de bedoeling. Even later ging ook de 2-0 erin.” Rond het half uur deed Geert Jan Jonk iets terug, maar vlak voor rust schoot SEV de 3-1 binnen en was het eigenlijk wel gedaan, vond ook Stjepanovic: ,,We speelden een aardige tweede helft, maar we creëerden te weinig kansen. De wedstrijd bloedde dood op een overigens prima veld. Gelukkig hebben we geen domme gele kaarten gepakt. Er is dus niemand geschorst voor de nacompetitie.”

In de nacompetitie treft LSVV waarschijnlijk twee vierdeklassers. Haagse Hout en GDA worden de tegenstanders. Stjepanovic: ,,We gaan er keihard tegenaan. Het zijn twee lastige tegenstanders, allebei ploegen uit de regio Den Haag. Tegen dat soort tegenstanders mogen we niet achterkomen, want dat gaan we niet meer goedmaken. Een voorsprong verdedigen is voor ons gemakkelijker dan terugkomen van een achterstand. Aankomend weekend hebben we geen wedstrijd. Dus dat wordt twee weken keihard trainen en ook twee keer in plaats van één keer. We zijn gemotiveerd en er is afgesproken dat iedereen de komende tijd aanwezig zal zijn. Vanaf nu gaan we alles op alles te zetten om ons te handhaven. De derde klasse hoort bij ons. Je moet je trouwens realiseren dat als wij de komende jaren willen verjongen, we wel op een aardig niveau zullen moeten blijven spelen om jonge studenten aan te trekken.”

Knijnenburg artikelbanner
Voorthuijzen artikelbanner
Rabobank artikelbanner
Scheffer sportprijzen artikel

Gerard Bol artikel
Brasserie meelfabriek

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten