Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Mugge zag ‘kabouters’ verliezen van fysieke ploeg

ALV artikelbanner
Mooi artikelbanner

ts-lsvv70Afgelopen zaterdag bezocht Wim Mugge het duel tussen GDA en Haagse Hout. Ploegen die nog op de rol staan in de nacompetitie en die voor LSVV’70 bepalend zijn voor lijfsbehoud in de derde klasse. Mugge was niet onder de indruk van de tweestrijd en durft voorzichtig te spreken van een ‘goed gevoel’ richting de twee komende duels. Komt het allemaal goed met de studentenploeg of dient het binnenkort de vierde klasse in te lopen?

,,We zullen zeker niet te vroeg juichen, want bij ons weet je het immers nooit. Maar ik zie zeker mogelijkheden om derdeklasser te blijven. Wij willen ons niet fixeren op de tegenstander en we moeten vooral uitgaan van onze eigen mogelijkheden. Ik ga er vanuit dat we compleet zijn de komende weken.”

Mugge zag GDA op eigen veld verliezen van Haagse Hout met 1-2. ,,Ik vond GDA eigenlijk beter, maar zij hebben misschien wel teveel ‘kaboutertjes’ rondlopen. De winnende partij was veel fysieker en dat gaf de doorslag. Ik vond het qua veldspel wel een verrassing eigenlijk, hoewel GDA wel bijna een uur met tien man heeft moeten spelen na een tweede gele kaart voor dezelfde speler.”

Stadsbrouwhuis Leiden artikel
Geco artikelbanner
Sport2000 artikelbanner
Voorthuijzen artikelbanner

LSVV start de nacompetitie zaterdag tegen GDA op eigen veld. Een week later valt de beslissing wanneer Haagse Hout gastheer is van LSVV, dat in competitieverband maar 22 keer wist te scoren in 26 duels.

Seven gifts artikel
Brasserie meelfabriek

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten