Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Meerburg in zee met oud-speler Van der Salm

Catsanddogs artikel
Brasserie VIS artikelbanner

Ben Kottenhagen zal bij Meerburg worden opgevolgd door Nico van der Salm, ooit speler bij de zwartwitten uit Zoeterwoude. Van der Salm is nu nog trainer van eersteklasser UVS, dat de derde plaats bezet in de eerste klasse B der zondagamateurs.

Van der Salm begon zijn trainersloopbaan bij UDO om zijn weg te vervolgen bij het Leidse DoCoS. Na daar vier jaar werkzaam te zijn geweest, werd de docent Lichamelijke Oefening assistent-trainer bij Katwijk. Vervolgens wist hij met UDO, dus eenmaal teruggekeerd, diverse stappen omhoog te zetten. De club uit Oegstgeest werd na 5 jaar verruild door UVS. In de kikkerpolder is hij nu bezig aan zijn tweede en laatste jaar. Het bestuur van Meerburg stelt ‘erg trots’ te zijn met de aanstelling van de nieuwe trainer voor het seizoen 2012/2013.

Brasserie buitenhuis
Knijnenburg artikelbanner
Sport2000 artikelbanner
Geco artikelbanner

OWN artikelbanner
Slingerland artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten