vrijdag, maart 29, 2024
HomeVierde klasseRoodenburgHet zit Roodenburg alweer niet mee

Het zit Roodenburg alweer niet mee

-

ts-roodenburgHet al gedegradeerde Roodenburg was dicht bij een stuntje tegen DSVP. De ploeg uit Pijnacker staat op het punt om de titel in de wacht te slepen in de tweede klasse C zaterdag, maar moest tot diep in de blessuretijd wachten op de enige en dus beslissende goal. Het betekende meteen de laatste daad van de wedstrijd.

Trainer Patrick Kamperveen, die nog twee duels op de bank zit bij Roodenburg en dan Leiden-Noord verlaat, had zijn ploeg een puntje zo gegund.
,,We waren, zoals wel vaker dit seizoen, gelijkwaardig aan een ploeg die bovenin staat. Ik blijf ook zeggen dat ik veel van die ploegen echt niet beter vind dan Roodenburg. Voor de moraal was het lekker geweest om loon naar werken te krijgen, maar het mocht weer eens niet zo zijn.”

Roodenburg trad aan in een weer gewijzigde opstelling, met daarbij diverse spelers die eerder geen deel uitmaakten van de hoofdmacht. Zij bleven overeind en DSVP moest tot het gaatje gaan om de drie punten over de meet te slepen. Volgens Kamperveen was daar enige hulp van de scheidsrechter bij nodig.

,,In de laatste fase kregen wij elke bal tegen. Hij bleef strooien met vrije trappen rondom het zestienmetergebied van ons. Dat was dus telkens gevaarlijk en het leek erop dat hij net zo lang bleef doorspelen totdat zij zouden scoren. En dat gebeurde dus uiteindelijk in de 97ste minuut. Dat is al zuur, maar al helemaal omdat het een buitenspeldoelpunt was. Daar was vrijwel iedereen het over eens. Dus je kunt je voorstellen dat we ons behoorlijk genaaid voelden.
Het neemt niet weg dat we naar behoren hebben gespeeld. Laten zij maar naar de eerste klasse gaan. Die zijn binnen een mum weer terug, want zij denderen op zeker knetterhard uit de eerste klasse.”

Opstelling Roodenburg: Huijgens, Van Weeren, Heijmans, Smit, Schreuder, M. Verkuylen, Visbeen, E. Verkuylen, Flohr, Pakasa, Lesuis.

Redactie
Redactie
De voetbalsite van Leiden en omgeving. Actueel en betrouwbaar.

Must Read