Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Arie van Duijn en Oegstgeest onmiddellijk uit elkaar

oegstgeestDinsdagavond werd bekend dat Arie van Duijn het seizoen niet afmaakt bij Oegstgeest. De Katwijker zou na dit seizoen vertrekken en worden opgevolgd door Rob van den Wijngaard. De spelersgroep van de tweedeklasser zag echter geen perspectief meer voor de komende maanden. Oegstgeest heeft enkel Roodenburg onder zich in 2C en zal alle zeilen moeten bijzetten om degradatie nog te ontlopen.

Woordvoerder Cees Messsemaker, en belast met selectiezaken op de Voscuyl, liet weten dat de taken van Arie van Duijn op zaterdag zullen worden overgenomen door Wim Visser, die al eerder aan het roer stond bij Oegstgeest. De trainingen zullen blijvend verzorgd worden door Ton de Rooij en John Manuputty.
,,De beslissing wordt van twee kanten betreurd. Dit is niet wat je als club voor ogen hebt, maar soms is de chemie weg tussen een trainer en de spelers. Arie heeft het hier uitstekend gedaan en we hebben mede door hem stappen vooruit gemaakt. De samenwerking is twee jaar goed geweest. Ik word er persoonlijk niet vrolijk van dat dit moest gebeuren.”

A van DuynDe ex-speler van Quick Boys betreurt het eveneens dat hij vroegtijdig klaar is bij Oegstgeest. ,,Ik ben hier wel ziek van, ja. Voor een club is het echter nu eenmaal makkelijker om afscheid te nemen van 1 trainer dan van negentien spelers. Ik had het gevoel dat het werk nog niet af is. In elke geval zijn we na goed overleg uit elkaar gegaan. Ik heb dan ook zeker geen rancune naar het bestuur. Wel valt het mij vies tegen van een aantal spelers. Er zijn meerdere gesprekken geweest en daarin hadden spelers ook hun zegje kunnen doen. De meerderheid stond niet meer achter mij, maar dat is eerder niet kenbaar gemaakt. Ik hoop voor de club dat die spelers het vanaf nu dan gaan laten zien op het veld. Ik kijk zeker in de spiegel. Dat zou voor een aantal spelers ook een goede zaak zijn.”

Voorthuijzen artikelbanner
Rabobank artikelbanner
Scheffer sportprijzen artikel
Sepa green artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten