Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Demarrage na de rust voldoende voor Woubrugge

Rumling bouw artikel
Rurh gold artikelbanner

ts-woubrugge(Zaterdag, 4A)- Woubrugge bleef in het spoor van DoCoS en VVSB door te winnen bij SVOW (0-3). Beide concurrenten wonnen ook en dus zal de ploeg van Arie van Duijn moeten doorgaan met de neergezette reeks na het echec van Football Factory om bij te blijven in de titelrace. In de laatste drie ontmoetingen werd geen enkel punt meer verspeeld.

 

Rabobank artikelbanner
Voorthuijzen artikelbanner
Knijnenburg artikelbanner
Scheffer sportprijzen artikel

Chris mollemanHalverwege de tweede helft kwamen de gasten op voorsprong door een doelpunt van Bob van der Geijn. Hij mocht daarvoor Glenn Elsgeest bedanken voor het voorbereidende werk. SVOW drong wel aan en wilde de stunt van vorig seizoen wel herhalen, toen Woubrugge tweemaal in het stof moest bijten tegen de ploeg uit Weteringbrug. Woubrugge maakte echter gebruik van de geboden ruimte en uitblinker Chris Verhoef zorgde voor de beslissing. Hierna was het verzet van SVOW gebroken waardoor Woubrugge nog enkele grote kansen wist te creëren. In de extra tijd was het invaller Chris Molleman (foto) die uit een corner van Mathijs van Ellinkhuizen de eindstand op het scorebord zette: 0-3.

 

Woubrugge heeft nu nog twee duels voor de wielen alvorens de winterstop zal starten. Zaterdag wacht Aarlanderveen, de nummer elf van het klassement. Het gaat om een inhaalduel uit de zevende speelronde. Na een weekje rust gaan de mannen van de Katwijkse oefenmeester daarna opnieuw op verplaatsing. Het kwaliteitsarme Wassenaar staat dan op het menu. Het heeft er dus alle schijn van dat Woubrugge kan blijven aanhaken, hoewel Football Factory recent nog bewees dat verrassingen ook in deze klasse niet mogen worden uitgesloten.

Opstelling Woubrugge: Lars van Halteren; Bart Kroes, Dave de Wit, Chris Verhoef, Mathijs van Ellinkhuizen; Stan Verwoerd, Bob van de Geijn, Jimmy van der Weiden (65. Ferdy Dreef); Robin Burgman (80. Chris Molleman), Marc Molleman en Joris van der Hoorn (56. Glenn Elstgeest).

Van Marwijk artikelbanner
Slingerland artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten