Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Woubrugge en Jan Wouters na dit seizoen uit elkaar

ALV artikelbanner
Vergulde vos artikelbanner

ts-woubruggeHet bestuur heeft in nauw overleg met de technische commissie het besluit moeten nemen om het contract met hoofdtrainer Jan Wouters aan het einde van dit seizoen te beëindigen.
De communicatie tussen trainer, technische staf en spelersgroep bleek geen basis meer om met elkaar het nieuwe seizoen in te gaan Jan Wouters zal bij v.v. Woubrugge de lopende competitie gewoon afmaken.

Wij bedanken Jan Wouters voor zijn inzet de afgelopen twee jaar, waarbij het laatste jaar om uiteenlopende redenen zeker geen gemakkelijk jaar was, en wensen hem veel succes met zijn verdere trainersloopbaan.
Het bestuur is in samenwerking met de technische commissie reeds op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer en zal de leden over de opvolging informeren zodra hierin een keuze is gemaakt.

Bestuur v.v. Woubrugge

Sepa green artikelbanner
Scheffer sportprijzen artikel
Stadsbrouwhuis Leiden artikel
Rabobank artikelbanner

Rebel Horeca artikelbanner
Brasserie meelfabriek

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten