Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Woubrugge ernstig zuinig in de afwerking

Vergulde vos artikelbanner
Brasserie VIS artikelbanner

ts-woubruggeWoubrugge won de laatste wedstrijd in de beker van de zaterdagtak van Wilhelmus uit Voorburg. De 4-2 zege werd door trainer Arie van Duijn afgedaan als ‘mager’ en de Katwijker had niet bepaald genoten van zijn volgelingen.

 

Voorthuijzen artikelbanner
Geco artikelbanner
Sepa green artikelbanner
Sport2000 artikelbanner

,,We hebben aardig wat potjes gespeeld en dit was by far de slechtste wedstrijd. Bij hen liepen er allemaal Engelsen en ik had niet de indruk dat zij erg waren ingespeeld. Het is dan ook niet toevallig dat we ontzettend veel kansen hebben gekregen, maar het is een raadsel en kwalijk tegelijk dat we er maar vier wisten om te zetten in een doelpunt. Een dergelijke tegenstander moet je opvreten en daarom ben ik dus niet tevreden. Het was het aanzien niet waard en dat is jammer, want we hadden de voorbije twee weken de stijgende lijn te pakken. Laten we die nu maar weer oprapen volgende week tegen Blauw Zwart. Dat wordt een uitdaging en een zwaar begin. Ik ben er klaar voor en gezien de voorbije weken vermoed ik dat mijn spelers dat ook zijn. Laten we over deze wedstrijd verder maar zwijgen.”

 

Voor de thuisploeg scoorde Marc Molleman uit een elfmetertrap, maar bij de rust was het nog maar 1-1. Molleman mocht na de thee opnieuw aanleggen vanwege een handsbal in de zestien, ook nog resulterend in een rode kaart. Toch kwamen de geelzwarten nog tot 2-2, maar het laatste antwoord kwam van het duo Chris Molleman en Jimmy van der Weiden.

Slingerland artikelbanner
OWN artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten