Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Prijswinnaar Raymond Meijers op bezoek bij ADO Den Haag

Sepa green artikelbanner
Rurh gold artikelbanner

J.l. zaterdagavond speelde ADO Den Haag een thuiswedstrijd tegen NEC. De ploegen hielden elkaar met 1-1 in evenwicht. Op de tribune waren er onder meer plaatsen ingeruimd voor Raymond Meijers en zijn vriendin. Dit n.a.v. de winst, na loting, op de prijsvraag die onze redactie vorige week de ether in slingerde.

 

Amstel radler artikelbanner
REM artikelbanner
Pennenburg Loodgieterij
Sport2000 artikelbanner

20130921 191256 resultaat

Meijers en partner beleefden een prima avond en waren blij met hun prijs. ,,Altijd leuk een avondje uit, zeker wanneer zo’n avond wordt aangeboden. Een leuk initiatief van de redactie van Leidenamateurvoetbal.nl om af en toe via een prijsvraag kaarten beschikbaar te stellen voor een thuiswedstrijd van ADO Den Haag. Leuk sfeertje daar en het ligt praktisch om de hoek. Bedankt voor de leuke avond en ik ga zeker weer voor de volgende prijsvraag.”

Binnenkort stelt onze redactie, met dank aan ADO Den Haag, weer twee vrijkaarten beschikbaar voor een avondje in het Kyocera stadion!

Gerard Bol artikel
Brasserie meelfabriek

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten