Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

In de schijnwerpers..(23,25,26 en 28 mei)

Vergulde vos artikelbanner
Mooi artikelbanner

indeschijnwerpersHet gehele seizoen heeft onze redactie de lezer op de hoogte gehouden van die wedstrijden die door het Leidsch Dagblad en door Leidenamateurvoetbal.nl ruimschoots zouden worden belicht in het op dat moment dan aanstaande weekeinde.

 

Voorthuijzen artikelbanner
Knijnenburg artikelbanner
Stadsbrouwhuis Leiden artikel
Sepa green artikelbanner

Ondertussen is de nacompetitie begonnen en is het logisch dat alle clubs in de schijnwerpers komen te staan. De bij deze website aangesloten clubs krijgen op deze website volop aandacht en verder zullen alle clubs die nog ergens voor spelen elders belicht worden. Dus geen overzicht meer, maar op zeker wenst onze redactie alle regionale clubs succes voor lijfsbehoud of promotie of in het geval van Katwijk de algehele landstitel bij de amateurs toe. De regionale clubs die nog ergens voor spelen zijn zoals wellicht bekend: Katwijk, FC Rijnvogels, Kagia, TAVV, Blauw Zwart, VV Leiden, LSVV’70, Woubrugge, VVSB (za), FC Boshuizen, Meerburg, ROAC, Teylingen, Kickers’69, avv Alphen, Van Nispen en FC Rijnland.

Seven gifts artikel
Slingerland artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten