jeugdvoetbalopleiding 150

Jeugdvoetbaldag in herfstvakantie bijna vol!!

Jeugdvoetbal
ALV artikelbanner
Mooi artikelbanner

jeugdvoetbalopleiding 150Jeugdvoetbalopleiding.nl organiseert op  het complex van FC Rijnvogels, tijdens de herfstvakantie, een uniek voetbalevenement : De jeugdvoetbaldag. Jeugdspelers die aan dit uitdagende evenement willen deelnemen kunnen zich het best snel aanmelden want de limiet van het aantal deelnemers is binnenkort bereikt. Dus wacht niet te lang want het wordt een fantastische dag!

Deze uitdagende jeugdvoetbaldag zal plaatsvinden op maandag 21 oktober 2013. Alle kinderen uit de C/D/E/F-jeugd van 6 tot en met 15 jaar kunnen hier aan deelnemen. Van keeper tot spits, iedereen is welkom! Voor de keepers is er een speciaal programma, onder leiding van professionele keepertrainers. Je hoeft niet lid te zijn van een bepaalde vereniging, iedereen kan zich aanmelden!

Knijnenburg artikelbanner
Rabobank artikelbanner
Brasserie buitenhuis
Voorthuijzen artikelbanner

PROGRAMMA JEUGDVOETBALDAG BIJ FC RIJNVOGELS OP MAANDAG 21 OKTOBER 2013

Aanwezig                           10.00 uur

Inleiding                           10:15 uur

Specifieke training          10:45 uur

Lunch                                 12:45 uur

Wedstrijdprogramma    13:45 uur

Afsluiting                          16:30 uur

Herfstvakantie resultaatDe specifieke trainingen zullen worden verzorgd door professionele trainers. Je  krijgt alle technische vaardigheden aangeleerd volgens de Wiel Coerver methode. Dankzij een intensieve en wedstrijdgerichte scholing zal de balvaardigheid en het zelfvertrouwen verder toenemen.

Voordelen van de Wiel Coerver methode:

Het moderne voetbal eist een dynamische balvaardigheid en deze zal de jeugd verwerven nadat ze de bewegingen met de bal technisch goed beheersen. Door gevarieerde oefenvormen en ontelbare snelle acties te hebben gemaakt heeft de speler zijn handelingssnelheid sterk ontwikkeld.

Het aan- en meenemen van de bal en het verkrijgen van een prima traptechniek gaat hierdoor veel gemakkelijker, omdat het totale balgevoel enorm vooruit gaat. Dit door veelzijdige techniektraining. Dankzij een individuele techniekverbetering is het mogelijk het collectieve spel op een veel hoger niveau te brengen. Spelers worden zelfbewuster en eisen meer en meer de bal op.Zie voor meer informatie de website www.jeugdvoetbalopleiding.nl en de folder in de bijlage. De totale kosten voor dit onvergetelijke voetbalfeest bedragen € 28,50,-.

Hiervoor biedt jeugdvoetbalopleiding:

– Een uitgebalanceerd trainingsprogramma gericht op alle facetten van het voetbal
– Een gezonde en smakelijke lunch
– Drinken voor alle deelnemers gedurende de activiteiten
– Een aandenken voor iedereen
– Prijzen voor de winnaars

Inschrijven

Je kunt je voor deze jeugdvoetbaldag inschrijven door een mailbericht te sturen naar info@jeugdvoetbalopleiding.nl. Zet hierin je naam en adresgegevens, je leeftijd en je telefoonnummer en vermeld tevens in welk team je speelt.Iedereen mag zich aanmelden men hoeft dus niet perse lid van een bepaalde vereniging te zijn.

WACHT NIET TE LANG WANT VOL = VOL

Met sportieve groet
Mark de Horn
Coordinator Jeugdvoetbalopleiding
www.jeugdvoetbalopleiding.nl
06-48563540

Gerard Bol artikel
Van Marwijk artikelbanner