Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

CreativEventz biedt nu ook trips naar de Costa Del Sol (advertentie)

Drankenhandelleiden artikelbanner
Brasserie VIS artikelbanner

Creativ EventZ logoCreativEventZ is er vroeg bij om het gehele nieuwe winterprogramma voor trainingskampen winter 2014 te presenteren. Er is een uitbreiding met locaties aan de Costa Del Sol met hotel in Torremolinos en Benalmadena met werkelijk schitterende hotels en sport faciliteiten.

 

Sport2000 artikelbanner
Stadsbrouwhuis Leiden artikel
Sepa green artikelbanner
Scheffer sportprijzen artikel

U kunt er verblijven op basis van logies en/of all-inclusive. Daarnaast hebben wij een unieke ‘kom kijken service’ gemaakt, u kunt dus vooraf de locaties bekijken!! Mocht u daarna besluiten te gaan boeken dan krijgt u een deel van de gemaakte kosten voor het gaan kijken als korting terug bij de boeking voor maximaal 2 personen. Kijk op: http://www.creativ-eventz.nl/trainingskampen-costadelsol.

 

Na de trainingskampen in Nederland ter voorbereiding op de nieuwe competitie seizoen 2013/2014 en de vaste trainingskampen aan de Costa Brava en Portugal doen we nu dus ook de Costa del Sol. Tenerife en Gran Canaria doen we daarnaast ook nog, enkel op aanvraag.Voor meer informatie kunt u ons mailen via info@creativ-eventz.nl.

CreativEventZ

OWN artikelbanner
Brasserie meelfabriek

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten