Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

CreativEventZ feliciteert en nodigt uit

Rumling bouw artikel
Vergulde vos artikelbanner

Creativ EventZ logoAlle nacompetitiewedstrijden zijn gespeeld en het is duidelijk wie er volgend jaar gepromoveerd zijn en wie er een treetje lager moeten gaan voetballen. CreativEventZ feliciteert alle kampioenen en wij leven mee met de verliezers maar zonder verliezers is er ook geen winnaar oftewel verliezen hoort bij sport.

 

Knijnenburg artikelbanner
Geco artikelbanner
Scheffer sportprijzen artikel
Brasserie buitenhuis

Inmiddels is het leger van vrijwilligers weer beginnen met de renovatie van de sportparken zodat alles er in augustus weer piekfijn uitziet en hopelijk is de TD al weer bezig met de voorbereiding op het nieuwe seizoen of het wintertrainingskamp 2014. Kijk dan even op onze site voor een leuk en betaalbaar wintertrainingskamp in Spanje – de Canarische eilanden of in Portugal er zit voor ieder budget wel een mogelijkheid bij en niet voor alle teams van BVO’s tot vijfdeklassers en bierelftallen :http://www.creativ-eventz.nl/trainingskampen

Van Marwijk artikelbanner
Gerard Bol artikel

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten