Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

CreativEventZ gaat flink uitbreiden met het product Trainingskampen

Mooi artikelbanner
Vergulde vos artikelbanner

Creativ EventZ logoCreativEventZ is een eventburo dat zich richt op scholen, het bedrijfsleven, sportteams en de particulier. Onze kracht zit in onze veelzijdigheid. Creativ EventZ is aangesloten bij het garantiefonds GGTO (garantiefonds gespecialiseerde touroperators). Wij zijn er van overtuigd dat we ook voor uw club een geschikt programma hebben dat past in uw budget en geheel naar uw wens.

 

Voorthuijzen artikelbanner
Scheffer sportprijzen artikel
Knijnenburg artikelbanner
Brasserie buitenhuis

Wij zijn zeer verheugd te melden dat naast de ambassadeur die wij hebben in de persoon van John Carlier nu te kunnen melden dat ex-profvoetballer en oud-trainer van Heerenveen Maarten de Jong ons team komt versterken voor de verkoop en informatie aan clubs in de regio Groningen. Dit heeft weer positieve gevolgen op ons aanbod.

 

Door de uitbreiding gaan wij ook de locaties aanpassen de komende tijd en gaan wij vaste programma’s aanbieden naar Gran Canaria en Tenerife. Met de komst van Maarten hebben wij ook de mogelijkheid om clubs met name uit Amerika naar Nederland te halen in de zomermaanden voor een trainingskamp met clinics van de voetbalschool van Maarten. Maarten is UEFA-trainer.

 

Ook willen wij laten weten dat topklasser Rijnsburgse Boys uit uw regio met ons naar Torremolinos zal gaan. De spelersgroep en staf verblijven van 3 t/m 8 januari in het luxueuze 4-sterren hotel Manconfort Beach en de geelzwarten spelen onder meer een oefenwedstrijd tegen een gerenommeerde Spaanse tegenstander. De delegatie uit Rijnsburg bestaat maar liefst uit 44 man.

 

Tenslotte alvast de mededeling dat CreativEventZ de voetbalwebsite Leidenamateurvoetbal.nl ook dit seizoen zal ondersteunen met een prijs (lees weekend uitje) voor de Club van het Jaar. Daarover later meer.

 

Heeft u uw trainingskamp nog niet geboekt ?  Bel of mail ons snel. Succes gegarandeerd.

Voor informatie of boekingen mailt u naar: info@creativ-eventz.nl   of   administratie@creativ-eventz>.nl. Onze website is te vinden op: www.creativ-eventz.nl. Telefonisch bereikbaar via: 06-55748095 of 06-10924928.

Slingerland artikelbanner
Koetshuis de burcht artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten